WARM DE WINTER MET MOZAIEK

De winter is officieel begonnen! En als we de voorspellingen mogen geloven, wordt ‘ie strenger dan voorgaande jaren. Trotseer jij de kou liever niet en blijf je tijdens de wintermaanden zoveel mogelijk binnen? Bereid je dan goed voor en zorg voor een winterproof interieur! Een koude winter vraagt natuurlijk om een sfeervolle inrichting. Op zoek naar mozaïektegels die daarbij passen? Wij hebben een selectie voor je gemaakt!

Met een gouden randje

De feestdagen staan voor de deur! Hoog tijd voor kerstversiering, kaarsjes en allerlei tierlantijntjes in huis. Dagen met een zogenaamd gouden randje, dus daar mag je jouw interieur best op aanpassen. Dat kan bijvoorbeeld met onze gouden mozaïektegels uit de Metallic-serie of glasmozaïek met aders van écht goud.

Een rode draad

We benoemden het net al: de kerstversiering mag weer van zolder. Elk jaar hangt het tuincentrum vol met kerstballen in nieuwe trendkleuren, maar één kleur gaat nooit uit de mode wat kerst betreft: rood! Je vindt in onze collectie diverse rode mozaïektegels, maar knalrode knopmozaïek uit de Venice-collectie is onze favoriet.

Als sneeuw voor de zon

Wie denkt aan winter, denkt aan sneeuw. Hartstikke mooi om te zien, maar die kou houd je natuurlijk liever buiten de deur. Wel de gezelligheid van sneeuw, maar niet de bijbehorende vriestemperaturen in huis? Kies dan voor de witte Valencia mix of kubus mozaïek op de muur, voor een heus sneeuwvlokken-effect!

Er warmpjes bijzitten

Wie een winterproof interieur wil creëren, moet er natuurlijk warmpjes bijzitten. Draai die verwarming dus maar omhoog en voeg zoveel mogelijk warme kleuren aan je interieur toe. Op zoek naar mozaïek in warme tinten? Wij zijn zelf fan van de Café Latte en Terra Rode kitkat vingers – perfect om de koude winterdagen mee door te komen!

Jouw mozaïektegels voor een winterproof interieur direct kopen? We hebben ze hier voor je op een rij gezet!