COMING SOON OVALE MOZAIEKVINGERS

Op zoek naar tegels voor jouw droomhuis? Misschien zijn de ovale mozaïekvingers precies wat je nodig hebt. We voegen deze opvallende tegels binnenkort aan ons assortiment toe, in maar liefst zeven tinten. Denk daarbij aan neutraal zwart en wit, maar ook aan allerlei sprekende kleuren, zoals azuurblauw en lichtgroen. Lees hieronder meer over de ovale mozaïekvingers en doe tegelinspiratie op voor jouw droomhuis!

Om je vingers bij af te likken

De ovale mozaïektegels zijn lang en smal, met een rond uiteinde aan elke kant – precies zoals een lange vinger! Deze nieuwe tegels passen daarom heel goed in de Sevilla-collectie, die verder bekend staat om de populaire kitkat mozaïek. Om je vingers bij af te likken, toch?

Alhoewel de ovale vingers een compleet andere vorm hebben dan de kitkat mozaïektegels, zijn ze toch duidelijk familie van elkaar. De ovale vingers zijn namelijk in dezelfde kleuren beschikbaar als de kitkat mini’s. Bovendien hebben een aantal tegels van beide series een kenmerkende spikkel aan de binnenzijde.

Kleur bekennen

De ovale mozaïekvingers zijn beschikbaar in zeven kleuren. Zo kun je kiezen voor neutraal zwart en wit, eventueel mat afgewerkt. Ben jij juist niet bang om een statement te maken in je interieur? Kies dan voor één van de kleuren: azuurblauw, lichtgroen, blauwgrijs of lichtroze.

De azuur- en grijsblauwe ovale vingers hebben een opvallende spikkel aan de binnenzijde. Daardoor lijkt de tegel op een groot oppervlak van kleur te veranderen – hartstikke gaaf! De lichtroze- en groene mozaïektegels hebben daarnaast een rand in een andere kleur, wat ook een fraai effect geeft.

Ovale mozaïek bij jou thuis

Heb je voldoende tegelinspiratie opgedaan en is je keuze op de ovale mozaïekvingers gevallen? Dan is het tijd om er een fijn plekje voor te zoeken! Je kunt ze in principe op elke wand verwerken. In de badkamer en keuken, maar bijvoorbeeld ook in de hal of de woonkamer.

De ovale mozaïekvingers staan niet alleen fantastisch op de wand, maar ook op zogenaamde organische vormen. Denk daarbij aan gebogen oppervlaktes, zoals we die zien bij een bar of balie. In dat geval plaats je de tegels verticaal, waardoor je heel goed een mooie hoek kunt maken.

Waar je ook voor kiest, de ovale vingers stelen ongetwijfeld de show in jouw interieur! Meer weten over deze tegels? Neem contact met ons op!