NIEUWE MATTE SEVILLA KITKAT KLEUREN!

We zijn verheugd om je onze gloednieuwe kleurencollectie mozaïektegels voor te stellen. Onze Sevilla-collectie biedt een scala aan prachtige kleuren die perfect passen bij elke interieurstijl. Van neutrale tinten tot levendige kleuren. Lees verder om meer te weten over onze nieuwste aanwinsten en ontdek hoe je jouw ruimte een nieuwe look kunt geven met onze mozaïektegels.

Sage Green

Zoek je een kalmerende en natuurlijke tint voor je woonkamer of keuken? Dan zijn onze Sage Green mozaïektegels perfect voor jou! Deze kleur straalt rust uit en is ideaal voor iedere ruimte. Sage Green past perfect bij neutrale tinten en houtaccenten, waardoor het een veelzijdige keuze is voor zowel moderne als traditionele interieurs.

Army Green

Geef je interieur een stoere uitstraling met Army Green mozaïektegels. Deze kleur is ideaal voor een sterke stijl. Army Green werkt goed in combinatie met industriële meubels en metalen accenten. Het is een gedurfde keuze die zeker opvalt in iedere ruimte.

Navy Blue

Voor een elegante look kies je Navy Blue mozaïektegels. Deze diepe blauwe tint voegt luxe toe aan je interieur. Navy Blue is perfect voor badkamers en keukens, waar het een gevoel van rust en verfijning brengt. Combineer het met gouden accenten voor een chique uitstraling.

Vintage Pink

Breng romantiek en warmte in je huis met Vintage Pink mozaïektegels. Deze zachte roze tint is ideaal voor het creëren van een gezellige en uitnodigende sfeer. Vintage Pink past perfect in badkamers, keukens of als accentkleur in woonkamers. Combineer het met pastelkleuren voor een sfeervolle look.

Matt White

Voor een frisse en moderne uitstraling kies je Matt White mozaïektegels. Deze kleur is perfect voor elke kamer in huis en kan gemakkelijk worden gecombineerd met andere kleuren en stijlen. Matt White zorgt voor een heldere en open sfeer en is ideaal voor minimalistische interieurs.

Waarom kiezen voor de Sevilla collectie?

Onze Sevilla collectie mozaïektegels staat bekend om zijn prachtige afwerking. Of je nu een lichte kleurtoevoeging zoekt of een opvallende, onze nieuwe kleuren bieden eindeloze mogelijkheden. Bovendien zijn de mozaïektegels eenvoudig aan te brengen en onderhoudsvriendelijk, zodat je lang kunt genieten van je vernieuwde interieur!

Ontdek meer!

Benieuwd hoe deze mozaïektegels eruitzien in jouw huis? Bezoek onze webshop en ontdek de volledige collectie. We bieden ook handige tips en inspiratie om je te helpen bij het kiezen van de perfecte kleur voor jouw interieur!

Verander je interieur vandaag nog met de nieuwe kleuren mozaïektegels en creëer jouw unieke ruimte!