Bestel snel in onze online mozaïek shop!

Zit je midden in een verbouwing of renovatie van bijvoorbeeld je badkamer, keuken of zelfs complete woning? Grote kans dat je heel Pinterest al hebt doorgespit op zoek naar inspiratie én daarbij sfeerbeelden van mozaïek bent tegengekomen. Ben je toen op slag verliefd geworden (wat wij heel goed begrijpen) en nu haastig op zoek naar een online shop die deze prachtige tegels snel kan leveren? Dan hebben wij goed nieuws voor je!

Uitgebreide collectie én snel geleverd

In onze online shop vind je mozaïek die zich ongetwijfeld kan meten met alles wat jij op Pinterest voorbij hebt zien komen. Je hebt namelijk keuze uit meer dan tweehonderdvijftig tegels, in elke denkbare kleur en vorm. Kies bijvoorbeeld voor luxe glasmozaïek met aders van echt goud, opvallende kubusmozaïek met een 3d-effect of voor de zogenaamde kitkat-mozaïek in allerlei sprekende kleuren. Jij vraagt, wij leveren – binnen twee werkdagen!

Mozaïek voor elk plekje in huis

Wij begrijpen heel goed dat jij als een blok voor al die prachtige Pinterest-badkamers met mozaïek viel, maar waarom zou je je beperken tot slechts één ruimte in huis? Veel van onze tegels zijn namelijk ook geschikt voor andere plekken in je interieur. Denk daarbij aan mozaïektegels in het toilet, een inloopdouche, rondom een bar, als backsplash van je keuken, de vloer van je hal en zelfs in zwembaden. Zeker weten dat jouw lievelingstegels geschikt zijn voor de plek(ken) die jij in gedachten hebt? Filter dan op toepassing in onze online shop!

In allerlei kleuren en vormen

Bij ons vind je mozaïektegels in alle denkbare kleuren én vormen. Kies bijvoorbeeld voor speelse hexagon mozaïek in een frisse pasteltint of neutraal zwart en wit. Of juist voor trendy, rechthoekige kitkat mozaïek uit de Sevilla-collectie of strakke vierkante tegels uit de London-collectie. Gek op luxe? Ga dan voor mozaïektegels in het goud, voor een hotel-chique interieur. Gaat jouw hart juist sneller kloppen van een moderne woonstijl? Kies dan voor mozaïektegels in antraciet.

Kwaliteit, met een fijne prijs

Wij begrijpen dat je niet zomaar bij elke shop je mozaïek wil bestellen. Niet alleen de winkel dient betrouwbaar te zijn, maar de mozaïektegels natuurlijk ook. In onze shop vind je daarom alleen maar mozaïek van hoge kwaliteit, gemaakt van sterke materialen en getest op allerlei omstandigheden. Zo weten wij dat bijna al onze tegels bestand zijn tegen vorst en chemicaliën en dat ze, mits ze goed worden onderhouden, jarenlang mooi blijven. Daar meer over weten? Alle mozaïektegels in de shop hebben een omschrijving.

Nieuwe mozaïek shop

Als kers op de taart hebben wij onze online shop helemaal vernieuwd! We hebben het bestellen wat gebruiksvriendelijker gemaakt en de complete look van de shop aangepast. Je kunt nu bijvoorbeeld veel beter filteren op kleur, vorm en toepassing, maar hebt ook toegang tot een flinke dosis inspiratie. Daarnaast hebben wij een hoop tips en tricks over het onderhoud en de verwerking van onze mozaïektegels toegevoegd, zodat ze er jarenlang als nieuw uit blijven zien. Toch nog wat vragen? Neem dan gerust contact met ons op!