NIEUWE MATTE SEVILLA KITKAT KLEUREN!

We zijn verheugd om je onze gloednieuwe kleurencollectie mozaïektegels voor te stellen. Onze Sevilla-collectie biedt een scala aan prachtige kleuren die perfect passen bij elke interieurstijl. Van neutrale tinten tot levendige kleuren. Lees verder om meer te weten over onze nieuwste aanwinsten en ontdek hoe je jouw ruimte een nieuwe look kunt geven met onze mozaïektegels.

PROCES MOZAÏEK: SNIJDEN EN VORMGEVEN

Het juiste gereedschap is essentieel om je visie tot leven te brengen. Het proces van het snijden en vormgeven van mozaïektegels vereist zorgvuldigheid maar met de juiste tools kan iedereen, van beginner tot expert, prachtige resultaten behalen. In deze blog bespreken we de essentiële gereedschappen die je nodig hebt om mozaïektegels op maat te maken, zodat je goed voorbereid aan je mozaïekproject kunt beginnen.

HOE MOET IK MOZAÏEKTEGELS VOEGEN?

Het correct voegen van mozaïektegels is essentieel voor zowel het uiterlijk als de duurzaamheid van uw tegelproject. Hieronder worden gedetailleerd de stappen beschreven om deze taak effectief uit te voeren.

HOEVEEL SNIJVERLIES BIJ MOZAIEKTEGELS?

Bij het werken met mozaïektegels is er vaak sprake van snijverlies. Dit is het deel van de tegel dat verloren gaat bij het snijden van de tegels op maat voor de buitenste randen van het te bedekken oppervlak.

WELKE VOEGKLEUR GEBRUIKEN BIJ MOZAÏEKTEGELS

Bij het kiezen van de perfecte kleur voeg voor je mozaïektegels draait alles om het creëren van de juiste sfeer en uitstraling in je ruimte. Hier zijn enkele handige tips om je te helpen bij dit belangrijke besluit. Contrast Geef je mozaïektegels de aandacht die ze verdienen door een voegkleur te kiezen die contrasteert. Als […]

WELKE MOZAÏEK IN ZWEMBAD?

Kan mozaïek toegepast worden in een zwembad? Ja, dat kan! Het is een erg populaire en duurzame keuze voor de afwerking van een zwembad. Dit komt doordat het geen water doorlaat, bestand is tegen chemische stoffen zoals chloor en het is relatief eenvoudig te onderhouden.

Mozaïek kan erg bijzonder worden gemaakt in het water, bijvoorbeeld door een speciale kleur te kiezen of een op maat gemaakt patroon toe te passen. Overweeg echter of het hele zwembad moet worden verwerkt met mozaïek of alleen accenten en decoratieve elementen.

PTV WAARDEN MOZAÏEKTEGEL

Bij mozaïektegels wordt soms de term PTV gebruikt, zoals bij de Londen collectie. PTV staat voor ‘Pendulum Test Value’, de Britse standaard voor het meten van antislipwaarden. Het is een betrouwbare methode om de antislip-eigenschappen van een tegel aan te duiden.

VERSCHIL KERAMIEK EN PORSELEIN MOZAIEK

Ben je van plan om je huis te renoveren of een nieuwe badkamer te laten installeren? Dan is de kans groot dat je hebt nagedacht over het gebruik van mozaïektegels. Maar wist je dat er verschillende soorten mozaïektegels zijn, elk met hun eigen unieke eigenschappen. In deze blog gaan we dieper in op het verschil tussen keramische en porseleinen mozaïektegels, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor jouw project.

ONTDEK DE KITKAT ORIGINALS!

Ben je op zoek naar inspiratie om jouw ruimte te transformeren met een eye-catchende kleur en originaliteit? Deze opvallende mozaïektegels vormen de nieuwste sensatie in de wereld van interieurdesign. Zoek niet verder! Bij Mozaiektegelwinkel.nl zijn de KitKat Originals momenteel dé trend.

MOZAIEKTEGELS VOOR JOUW BADKAMER

Top 3 beste mozaïektegels voor jde badkamer

Ontdek de ideale mozaïektegels voor jouw badkamer met onze exclusieve collecties van The Mosaic Factory. In deze blog presenteren we drie prachtige opties.