Mozaïektegels badkamer – Start elke dag in luxe!

De badkamer is een belangrijke ruimte in huis, want meestal begin én eindig je daar de dag. De inrichting van jouw badkamer verdient daarom minstens zoveel aandacht als de rest van je interieur. Wil jij elke dag met een fris en luxe gevoel beginnen? Kies dan voor mozaïektegels in de badkamer. Daarmee creëer jij namelijk gemakkelijk een stijlvolle én onderhoudsvriendelijke ruimte. Lees hieronder alles over onze mozaïektegels badkamer!

Mozaïektegels badkamer bij Mozaiektegelwinkel

Mozaïek tegels badkamer gezocht? In het aanbod van mozaiektegelwinkel.nl vind je meer dan 250 soorten mozaïek van het Nederlandse merk The Mosaic Factory. Deze tegels zijn van hoogwaardige kwaliteit, maar hebben een zeer scherpe prijs. Omdat de prijzen per verpakking zijn, hoef je niet meer zelf om te rekenen van m² naar verpakking. Bovendien is de voorraad altijd up-to-date én worden de mozaïek tegels al binnen 2 werkdagen geleverd. Ideaal, toch?

 

Kwalitatieve badkamer mozaïektegels

  • Snelle levertijd: binnen 2 werkdagen
  • 14 dagen bedenktijd
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • De voorraad is altijd up-to-date
  • Aantrekkelijke prijs
  • Tegels van hoogstaande kwaliteit

Mozaïektegels badkamer wand- en vloer

Je kunt onze mozaïektegels bijna overal in je badkamer verwerken. Zo is onze complete collectie geschikt als mozaïek wandtegel in de badkamer, bijvoorbeeld achter de wastafel, het toilet of in een inloopdouche. Daarnaast zijn onze matte mozaïektegels heel geschikt voor de vloer van je badkamer. Sommige tegels hebben zelfs een antislip-laag, waardoor je minder kans hebt om uit te glijden op een natte vloer.

Vind je een complete badkamerwand- of vloer met mozaïek te druk ogen? Dan kun je ook een accent aanbrengen. In dat geval betegel je een klein onderdeel van de badkamer met mozaïektegels, bijvoorbeeld de wand voor het inbouwreservoir of een nis in de douche. Zo geef je de ruimte een kleurrijk detail, maar behoud je toch de rust.

Stijlvol én onderhoudsvriendelijk

Mozaïektegels geven jouw badkamer een stijlvolle en luxe uitstraling. Ze zijn daarom een esthetische, maar ook zeker praktische toevoeging aan de ruimte. Mozaïektegels zijn namelijk heel onderhoudsvriendelijk: zo veeg je shampooresten heel gemakkelijk van de tegels af. Let wel op met zuurhoudende schoonmiddelen, want deze kunnen de voegen beschadigen.

Wil je mozaïektegels verwerken in de inloopdouche? Dan raden we je aan om een epoxyvoeg te gebruiken. Een epoxyvoeg is namelijk niet poreus, waardoor water, kalk en vuil er niet doorheen kunnen dringen. Zo houd jij je badkamer mozaïektegels het allermooist!

Van klassieke glasmozaïek tot trendy kitkat

Je vindt in ons assortiment allerlei soorten mozaïektegels geschikt voor de badkamer. Houd je van een statement? Kies dan voor kleurrijke mozaïek, zoals turquoise kitkat. Liever een wat chiquer design? Dan zijn gouden mozaïektegels wellicht wat je zoekt. Juist gek op Scandinavisch? Dan zijn strakke, witte badkamer mozaïektegels een uitstekende keuze.

Houd er wel rekening mee dat niet elke mozaïektegel geschikt is voor de vloer. Voor de badkamervloer kun je dan ook alleen matte mozaïek gebruiken. Goede keuzes zijn bijvoorbeeld de hexagon mozaïektegels met marmer-look uit de Barcelona-collectie en alle mozaïek uit de London-collectie. Deze mozaïektegels hebben namelijk een natuurlijke antislip-laag, waardoor je de kans op uitglijden verkleint. Ideaal als je de mozaïektegels bijvoorbeeld in de inloopdouche verwerkt, waar ze nat en dus glad worden.

Maatwerk mozaïek in de badkamer

Wil jij nou écht uitpakken met mozaïektegels in de badkamer? Dan is maatwerk wellicht wat voor jou. Wij kunnen namelijk elk gewenst patroon in mozaïek leveren. Denk daarbij aan bepaalde vormen en figuren, maar ook aan tekst. Daarvoor kunnen we eigenlijk al onze collecties gebruiken. Wil je een vloerpatroon? Dan raden we mozaïek uit de London-collectie aan, omdat deze tegels een antislip-laag hebben. Voor een wandpatroon zijn alle collecties mogelijk.

Maatwerk mozaïektegels voor de badkamer hebben een iets langere levertijd dan wij normaal gesproken hanteren. We moeten dan namelijk eerst het patroon maken en deze met de fabriek doornemen. In elk geval dien je ons een tekening op schaal aan te leveren. Gaat het om een repeterend patroon? Dan is een foto voldoende. Meer weten over maatwerk mozaïektegels in de badkamer? Neem dan contact met ons op!

Mozaïektegels badkamer bestellen

Nog niet helemaal overtuigd van jouw badkamer mozaïektegels of kun je niet goed kiezen? Hieronder vind je een kleine selectie van onze favoriete mozaïektegels voor de badkamer. Denk daarbij aan kleurrijke hexagon, veelzijdige kitkat en trendy piket. Daarnaast hebben we een aantal foto’s voor je op een rij gezet, zodat je een beter beeld krijgt van hoe jouw badkamer er met onze mozaïektegels uit komt te zien.

Heb je jouw keuze gemaakt, maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld het verwerken van mozaïektegels in de badkamer? Neem dan gerust contact met ons op! Wij voorzien je graag van deskundig advies. Op het gebied van verwerking, maar bijvoorbeeld ook over voegkleuren en het toepassen van badkamer mozaïektegels.