Mozaïek tegels goud voor een hotel-chic interieur!

Van kitsch naar kunst: goud is hot! Waar we vroeger ver weg bleven van alles wat blinkt, zijn goud, brons en koper niet meer weg te denken uit ons interieur. Ook wij zijn fan van deze trend, want niets schreeuwt meer ‘hotel-chic’ dan gouden details. Echt een luxe statement maken? Dat doe je natuurlijk met gouden mozaïektegels. Lees hieronder daarom meer over de gouden mozaïek tegels in ons assortiment!

Metallic mozaïek

Wij volgen de laatste interieurtrends natuurlijk op de voet. Daarom hebben wij enige tijd geleden de Metal-serie aan ons assortiment toegevoegd: mozaïektegels met een metallic-coating in een bronzen, gouden of rosé gouden kleur. Ben je specifiek op zoek naar mozaïektegels in het goud? Dan is de AF23GD wellicht wat je zoekt. Deze vierkante mozaïektegel heeft een opvallend gouden kleur en steelt zeker weten de show in jouw interieur! Let wel op: de metallic-coating van deze mozaïek is relatief gevoelig, dus we raden gebruik in natte ruimtes af.

Gouden glasmozaïek

Glasmozaïek bestaat al honderden jaren, maar de uitstraling van deze tegels is natuurlijk wel veranderd. Waar vroeger de focus lag op neutrale basiskleuren, vind je nu ook wat opvallendere glasmozaïek in ons assortiment. Zo bestaat de Amsterdam Goud-serie uit mozaïektegels met aders van echt goud. Je hebt daarbij keuze uit maar liefst vijftien kleuren, zoals roze, lichtgroen en crème, allemaal met gouden aders. Onze favoriet: de mozaïek tegels met goud en zwart! Deze geven elke ruimte een bijzonder luxe uitstraling.

Gouden mozaïek bij jou thuis

Dus, ben je er na het lezen van dit artikel van overtuigd dat jij gouden mozaïek tegels wil? Dan zijn er een aantal praktische zaken waar je rekening mee moet houden. Zoals eerder gezegd, zijn de gouden mozaïek tegels uit de Metal-serie niet geschikt voor natte ruimtes, zoals de douche of de achterwand van de keuken. Water en zuren kunnen de gevoelige coating namelijk aantasten en beschadigen. Onze glasmozaïek met aders van echt goud kun je daarentegen wel op allerlei plekken verwerken, zelfs op de vloer van je badkamer.

Inspiratie mozaïektegels goud

Tot slot willen we je wat inspiratie laten opdoen voor jouw nieuwe badkamer, keuken of wat dan ook met daarin gouden mozaïek tegels. Zowel de Metal-serie als de Amsterdam Goud-serie zijn erg populair, dus we hebben al diverse foto’s van tevreden klanten ontvangen. Hieronder hebben we er een aantal voor je op een rij gezet, die jou ongetwijfeld van een flinke dosis inspiratie voorzien! Heb je nog vragen over onze gouden mozaïek tegels? Neem dan gerust contact met ons op!