Mozaïek tegels goud

Van kitsch naar kunst: goud is hot! Waar we vroeger ver weg bleven van alles wat blinkt, zijn goud, brons en koper niet meer weg te denken uit ons interieur. Ook wij zijn fan van deze trend, want niets schreeuwt meer ‘hotel-chic’ dan gouden details. Echt een luxe statement maken? Dat doe je natuurlijk met gouden mozaïektegels. Wij bieden je daarom een breed assortiment, geschikt voor bijvoorbeeld de badkamer, keuken of hal. Lees hieronder alles over mozaïek tegels goud in onze collecties!

Mozaïek tegels goud in de Metal-serie

Wij volgen de laatste interieurtrends natuurlijk op de voet. Daarom hebben we een tijdje terug de opvallende Metal-serie aan ons assortiment toegevoegd: dé serie voor iedereen die op zoek is naar gouden mozaïek tegels. Deze tegels hebben een bijzondere metallic-coating, die ze een luxe en exclusieve uitstraling geeft. Je hebt keuze uit vier soorten mozaïek tegels goud. Twee vierkante, mat en glanzend, en twee hexagons, in een groot en klein formaat. Welk exemplaar je ook kiest, een gouden mozaïek tegel steelt ongetwijfeld de show in jouw interieur.

Net iets anders: brons en koper

Vind je goud nét iets te opvallend in jouw interieur? Kies dan voor een wat gematigdere tint. Zo biedt de Metal-serie ook een rosé gouden en bronzen mozaïektegel. De rosé gouden tegel is vierkant en heeft een glanzende afwerking. De bronzen hexagon mozaïek is wat matter en heeft daarnaast een dikkere rand, wat een speels effect geeft. We hebben recent ook een mat zilveren tegel aan de collectie toegevoegd: een uitstekende keuze als je wel op zoek bent naar luxe mozaïek, maar meer van koele tinten houdt. Dit zijn kortom allemaal goede alternatieven voor gouden mozaïektegels!

Glasmozaïek met aders van écht goud

Glasmozaïek bestaat al honderden jaren, maar de uitstraling van deze tegels is natuurlijk wel veranderd. Waar vroeger de focus lag op neutrale basiskleuren, vind je nu ook wat opvallendere glasmozaïek in ons assortiment. Als je op zoek bent naar gouden mozaïek tegels, moet je dan ook zeker even de Amsterdam Goud-serie bekijken. Deze serie bevat namelijk glasmozaïek met aders van écht goud. Je hebt daarbij keuze uit maar liefst vijftien kleuren, zoals roze, lichtgroen en crème. Glasmozaïek heeft van zichzelf al een klassieke uitstraling, maar die gouden aders voegen daar ook nog een vleugje luxe aan toe.

Mozaïek tegels goud en zwart

Goud en zwart staat garant voor een luxe en chique uitstraling. Dat geldt natuurlijk ook voor mozaïek. Wij raden je daarom aan om mozaïek tegels goud en zwart met elkaar te combineren. Breng bijvoorbeeld een strookje gouden mozaïek tegels aan op een wand die voor de rest is bedekt met zwarte mozaïek. Of laat ons een maatwerkpatroon maken met zowel zwarte als gouden mozaïek tegels. Zoek je een tegel waar beide kleuren al inzitten? Kies dan voor de GMG363 uit de eerdere genoemde Amsterdam Goud-serie: zwarte glasmozaïek met aders van goud. Wat ons betreft dé tegel voor een hotel-chic interieur.  

Jouw mozaïek zo mooi mogelijk houden

Jij wil jouw nieuwe mozaïek tegels goud natuurlijk zo mooi mogelijk houden. Het is daarom belangrijk dat je ze op de juiste manier verwerkt en onderhoudt. Heb je een tegel uit de Metallic-serie gekozen? Dan raden we gebruik in natte ruimtes af. De metallic-coating is namelijk gevoelig voor zuren, dus kalk kan de tegel aantasten. Ook raden we je af om ze op de wand achter je keuken te verwerken. Glasmozaïek is een stuk minder gevoelig en kun je daarom wel op die plekken verwerken. Tot slot raden we je aan om natuurlijke schoonmaakmiddelen voor jouw mozaïektegels goud te gebruiken, zoals groene zeep.

Gouden mozaïek tegels bij jou thuis

Dus, ben je er na het lezen van dit artikel van overtuigd dat jij gouden mozaïek tegels wil? Dan willen we je graag wat inspiratie meegeven! We hebben namelijk al heel wat foto’s ontvangen van klanten die ontzettend blij zijn met hun keuze. Zo hebben we mozaïek tegels goud al op allerlei plekken in het interieur voorbij zien komen. In de badkamer, het toilet en keuken, maar bijvoorbeeld ook in een nis. Hieronder hebben we een aantal foto’s voor je op een rij gezet, die jou ongetwijfeld van een flinke dosis inspiratie voorzien. Heb je nog vragen over onze gouden mozaïek tegels? Neem dan gerust contact met ons op!