Mozaïektegels voor het toilet!

Het kleinste kamertje in huis verdient minstens zoveel aandacht als de rest van jouw interieur. Je toilet omtoveren tot een klein paradijs? Dat doet je met mozaïektegels! Wij bieden een enorm uitgebreid assortiment mozaïek, met allerlei kleuren, vormen en formaten. Je vindt bij ons daarom altijd geschikte mozaïektegels voor het toilet, passend bij jouw woonstijl. Neem een kijkje en kies hét exemplaar voor jouw droomtoilet!

Op de wand of op de vloer

De mogelijkheden van mozaïektegels in het toilet zijn eindeloos. Niet bang om een statement te maken? Dan kun je bijvoorbeeld de hele wand van boven tot onder bedekken met mozaïek. Houd je de boel liever wat rustiger? Dan kun je ook kiezen voor mozaïek als een soort lambrisering. De tegels bedekken dan slechts de helft van de wand, bijvoorbeeld waar het inbouwreservoir stopt.

Sommige mozaïektegels zijn ook geschikt voor de vloer van het toilet. Let op: je kunt dan alleen kiezen voor mozaïek uit onze London-collectie. Die is namelijk van ongeglazuurd, dubbelgebakken porselein gemaakt en daarom goed bestand tegen een stootje. Kies voor een opvallend tegelpatroon op je toiletvloer of houd het klassiek met neutrale mozaïek.

Combineren kun je leren

Onze collectie mozaïektegels voor het toilet is bijzonder uitgebreid. Kun je niet kiezen? Combineer dan jouw favoriete tegels tot een uniek geheel! Zo zou je de wand voor het inbouwreservoir kunnen betegelen met mozaïek in een opvallende kleur, zoals azuurblauw, turquoise of zelfs brons. Daarmee creëer je een accent en geef je het toilet een zogenaamde pop of colour.

Voor de andere wanden of de vloer van je toilet kun je dan kiezen voor neutralere mozaïek. Denk daarbij aan eenvoudige witte of zwarte tegels, zoals de klassieke Metro-mozaïek. Ook aardetinten doen het goed, zoals beige of lichtgrijs. Daarmee houd je het geheel rustig en laat je de gekleurde mozaïektegels in het toilet nog meer opvallen!

Onze favorieten

We hebben natuurlijk al veel toiletten met onze mozaïektegels voorbij zien komen. Alhoewel wij elk toilet met onze tegels prachtig vinden, hebben we qua mozaïek wel een aantal favorieten. Daar hebben we een kleine selectie van gemaakt, zodat jij jouw droomtegels hier direct kunt shoppen. Je vindt daaronder ook nog een aantal foto’s van onze klanten, zodat je extra inspiratie kunt opdoen. Zo kies jij eenvoudig mozaïektegels voor jouw toilet!

Doe inspiratie op voor jouw toilet met mozaïek tegels: