Vloer mozaïek in hexagon (zeshoek) en rond

Hexagon vloertegels: luxe en modern

Hexagon vloertegels bestaan al langere tijd, maar in het juiste interieur staan ze ontzettend mooi en erg modern. Een vloertegel van hexagon mozaïek, oftewel zeshoek, kan een ruimte een zeer luxueuze ambiance geven. Is dat waar je naar op zoek bent? Bekijk dan hier het aanbod hexagon vloertegels van Mozaïektegelwinkel. Er bestaan ontzettend veel soorten, waaronder deze zeshoek vloertegels.

Gratis verzending en binnen 2 dagen geleverd

Bij Mozaïektegelwinkel vinden we het belangrijk dat je waar krijgt voor je geld en dat je kunt rekenen op een snelle levering. Niemand zit te wachten op een levertijd van langer dan een paar dagen. Wanneer je jouw hexagon vloertegels besteld, wil je ook zo snel mogelijk aan de slag kunnen. Daarom profiteer je bij ons van de volgende voordelen:

  • Standaard binnen 2 dagen geleverd
  • Scherp geprijsd
  • 14 dagen bedenktijd

Hexagon vloertegels met motief

Ons assortiment hexagon tegels voor de vloer bestaat uit effen tegels en uit tegels met patroon. Afhankelijk van de ruimte kan een motief zeker een toegevoegde waarde hebben en de vloer eruit laten springen.

Denk jij nu: jeetje is dat niet druk? Dat valt dus reuze mee. Bekijk bijvoorbeeld eens deze mozaïek hexagon in het wit. De kleine hexagon vloertegels zijn al aan elkaar verlijmd en in grotere tegels verkrijgbaar. Deze kleur is zeer subtiel, maar het kan ook meer uitgesproken, zoals bij een mix van hexagon vloertegels met zwart. Toch liever één kleur? Deze mozaïek hexagon in donkergrijs zijn zeer goed toepasbaar.

Zeshoek, rond en varianten

Uiteraard bestaan er vele varianten vloertegels, zowel qua kleursamenstelling als qua materiaal. In de London-collectie heb je niet alleen keuze uit hexagon mozaïek (zeshoek mozaïek tegels), maar bijvoorbeeld ook uit rond en vierkant. Door de antislip en het feit dat de TMF London mozaïek door-en-door gekleurd is, is deze bij uitstek geschikt als vloertegel.

Maak je huis levensloopbestendig en maak daarbij gebruik van mooi materiaal in mooie vormen. De TMF London mozaïektegels zijn er in Vierkant (23×23 / 25×25 / 48x48mm), Hexagon /zeshoek (23×26 / 51x59mm) en Rond (19mm). Kies bijvoorbeeld een speelse hexagon tegel in de keuken of een strakke hexagon vloertegel in de hal. Door de vele verschillende kleuren is er voor iedere smaak wel iets te vinden.

Wit marmeren hexagon vloertegels

Helemaal in stijl is momenteel de hexagon marmer carrera met wit marmereffect. Deze tegels staan fris, luxe en modern. Let op: deze hexagon mozaïek is alleen geschikt als vloertegel in licht-betreedbare ruimtes, zoals de badkamer. Verder zijn ze natuurlijk ook geschikt als mozaïek wandtegels.

Hexagon of rond?

Toch liever iets totaal anders qua vormen, maar vind een klein tegeltje op de vloer wel heel mooi? Bekijk dan eens onderstaande producten. Zeer uniek en veroorzaken absoluut een wauw-effect.

Bekijk ook eens onze Venice-collectie. Ook die geven een heel leuk, speels, warm of luxueus effect. De kleur kan hierin veel betekenen en veel doen voor het effect dat de wandtegels op de badkamer of andere ruimte hebben.

Advies over hexagon vloertegels?

Lijkt het je fijn als een adviseur met jou meekijkt naar diverse typen vloeren en tegels, waaronder de hexagon vloertegels? Dan mag je altijd contact opnemen of langskomen in onze showroom. Heb je juist goed voor ogen wat je zoekt en een specifieke wens? Laat het ons weten, vaak kunnen we diverse mogelijkheden aanbieden die aansluiten bij persoonlijke wensen.