Vijftig tinten grijs – Mozaïek tegels antraciet!

Heeft jouw droomhuis een modern of Scandinavisch interieur? Dan mogen mozaïek tegels in antraciet niet ontbreken! Lichter dan zwart, donkerder dan grijs: antraciet past heel goed bij een strakke woonstijl. In de badkamer, bijvoorbeeld, of op de achterwand van de keuken. Lees hieronder alles over onze antraciet mozaïek tegels!

Antraciet of net niet

Antraciet is best een lastige kleur, want wanneer noemen we iets donkergrijs en wanneer antraciet? In onze collectie vind je mozaïek in allerlei tinten grijs, waarvan sommigen heel dicht bij antraciet liggen. Als je op zoek gaat naar antraciet mozaïek, raden we je daarom zeker aan om ook de donkergrijze tegels te bekijken. In dat geval heb je ook meer keuze qua afwerking: mat, glanzend, met spikkel, enzovoorts. Echt uitpakken? Ga dan voor een mix van mozaïek tegels in antraciet, donkergrijs en grijs!

Varieer met vorm en voeg

Een wand bekleden met antraciet mozaïek? Dat kijkt hartstikke strak en modern, maar soms ook een beetje saai. Pak daarom uit met vorm óf met afwerking. Kies bijvoorbeeld voor antraciet hexagon tegels of voor donkergrijze glasmozaïek met een parelmoeren afwerking. Daarnaast raden we je aan om te kiezen voor een contrasterende voegkleur, zoals wit. Daarmee doorbreek je het grote donkere oppervlak én laat je de mozaïektegels er meer uit springen.

Antraciet mozaïek bij jou thuis

Onze antraciet mozaïek tegels zijn heel geschikt voor op de wand. Van je badkamer, keuken of hal, bijvoorbeeld. Liever een vloertegel? Kies dan voor antraciet mozaïek uit de London-collectie. Deze ongeglazuurde mozaïek tegels zijn dubbelhard gebakken en daarom heel geschikt voor op de vloer. Ze hebben zelfs een antislip-laag, dus ideaal voor in de inloopdouche. Let wel op dat je dan een epoxyvoeg gebruikt, zodat de voegen niet beschadigen door de kalk.

Meer weten over onze mozaïek tegels antraciet? Neem contact op voor advies over de verwerking en voegkleuren. De tegels graag in het echt zien? Vraag dan een gratis monster op!