ZOMER IN HUIS

De zomer is officieel begonnen! Helaas hebben we het zonnetje nog maar weinig gezien, op een paar mooie dagen na. Hartstikke balen natuurlijk, maar gelukkig hebben wij dé manier om de zon in huis te halen. Met kleurrijke mozaïek geef jij je interieur namelijk eenvoudig een zomerse look, en dat ook nog eens het hele jaar door. Bekijk hieronder welke mozaïektegels wij aanraden voor die broodnodige summer vibes in huis!

Appeltjes van oranje

Alhoewel je bij oranje misschien direct aan het Nederlands elftal denkt (en de afgang op het EK dit jaar), past deze kleur ook heel goed bij de zomer. Oranje is namelijk de kleur van hitte en een dagje heerlijk bakken op het strand. Daarnaast doet oranje ons denken aan zoete cocktails, die natuurlijk onmisbaar zijn tijdens de warme zomernachten.

Kanariegeel

Geel mag natuurlijk niet ontbreken in een zomers interieur. Geel is de kleur van de zon én staat voor optimisme en energie, wat we na het afgelopen anderhalf jaar allemaal wel kunnen gebruiken. Geel stemt vrolijk en positief, zelfs als de regen weer met bakken uit de lucht komt vallen! Je kunt kiezen voor een lichtgele tegel, maar bijvoorbeeld ook voor oker- of mosterdgele mozaïek.

Een blauwe maandag

Blauw is de kleur van de zee, de stralende lucht en de kleur van je ijskoude flesje water dat je nodig hebt om af te koelen. Blauwtinten zijn daarom noodzakelijk om summer vibes bij jou in huis te halen. Denk daarbij aan azuurblauwe, turquoise en zeegroene mozaïektegels. Fris én hartstikke zomers!

Groen als gras

Tot slot is groen de juiste kleur voor een zomers interieur. Groen is de kleur van het gras waar je op ligt te zonnen en de kleur van de palmbomen op de boulevard van Spanje (en menig ander vakantieland). Olijfgroene mozaïek doet het bijvoorbeeld goed, maar denk ook aan pastel- en appeltjes groen.