MOZAIEKTEGELS VOOR JOUW BADKAMER

Top 3 beste mozaïektegels voor jde badkamer

Ben je op zoek naar de ideale mozaïektegel voor jouw nieuwe badkamer? Zoek niet verder! In deze blog stellen we drie prachtige mozaïektegels voor uit onze exclusieve collecties van The Mosaic Factory, die niet alleen jouw badkamer transformeren maar ook perfect zijn voor andere creatieve toepassingen in huis.

1. Mozaïektegel uit de Sevilla Original Collectie: De KitKat Sensatie

Nieuwe trending mozaïektegel voor in de badkamer! Onze SEF20400 mozaïektegel uit de Sevilla collectie is als een populaire chocoladereep – langwerpig en onweerstaanbaar! Deze glanzende blauwgrijze mozaïektegel is perfect voor zowel muurdecoratie als het betegelen van ronde vormen, zoals een bar of keukenblok. De mogelijkheden zijn eindeloos, net als je verbeelding.

Waarom kiezen voor de Sevilla Kitkat Orginal SEF20400?

  • Veelzijdig: Geschikt voor muurdecoratie en het betegelen van ronde vormen.
  • Stijlvol: De glanzende afwerking voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.
  • Uniek: De langwerpige vinger vorm maakt het anders dan standaard mozaïektegels.

2. Marmer mozaïek uitstraling van de Barcelona Collectie

Wil je een luxueus hotel marmer textuur in je badkamer? Ontdek de AMH13003 uit de Barcelona collectie. Deze inkjet geprinte marmeren hexagon porseleinen mozaïektegel geeft je direct dat hotel gevoel en is perfect als vloertegel voor licht-betreedbare ruimtes, zoals de badkamer. De marmerlook voegt een vleugje luxe toe aan je vloer.

Waarom kiezen voor AMH13003

  • Duurzaamheid: Porseleinen materiaal maakt het geschikt voor vloeren.
  • Bijzondere Honingraat vorm: Hexagon geeft een eigentijdse uitstraling aan de ruimte.
  • Stijlvolle coating: De inkjet-coating zorgt voor een chique, luxueuze textuur.

3. Mozaïektegel met piket vorm uit de Paris Collectie: Speels en Stijlvol

Ontdek de speelse hexagon-vorm van PAPIC82 uit de Paris collectie. Gemaakt van geglazuurd porselein, deze langgerekte zeshoekige mozaïektegel is perfect als wandtegel en kan zowel horizontaal als verticaal worden verwerkt. Met deze tegel voeg je een vleugje speelsheid toe aan je badkamerinrichting.

Waarom kiezen voor deze picket mozaïektegel vorm?

  • Speelse hexagon-vorm: Breng een moderne twist naar je badkamer.
  • Geglazuurd porselein: Duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.
  • Veelzijdig: Kan zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst.

Waarom deze mozaïektegels perfect geschikt zijn voor de badkamer

Of je nu kiest voor de Sevilla, Barcelona, of Paris collectie, deze mozaïektegels zijn allemaal uitzonderlijk geschikt voor de badkamer. De glanzende afwerking van SEF20400 voegt een vleugje elegantie toe, terwijl de duurzame porseleinen materialen van AMH13003 en PAPIC82 zorgen voor een langdurige, stijlvolle inrichting. Creëer jouw droombadkamer met deze unieke mozaïektegels en transformeer elke ruimte in huis met jouw persoonlijke stijl. Heb je hulp of advies nodig voor mozaïek? Stuur dan gerust een e-mail naar: info@mozaiektegelwinkel.nl .