9X BADKAMER MOZAIEK

Blauw staat voor rust en stabiliteit. Bovendien associëren wij blauw met water en een fris en schoon gevoel – de perfecte kleur voor jouw badkamer, toch? Wij hebben daarom een breed aanbod blauwe mozaïektegels, in diverse tinten, formaten en vormen. Inspiratie opdoen? Bekijk hieronder negen badkamers met blauwe mozaïek!

Modern donkerblauw

Wie denkt dat een moderne badkamer voornamelijk zwart- en grijstinten bevat, heeft het mis! Donkerblauw past daar namelijk ook heel goed bij. Kies bijvoorbeeld voor mat blauwe hexagon mozaïektegels, jeansblauwe kitkat of donkerblauwe knopmozaïek. Combineer deze mozaïek met matzwart sanitair en jouw moderne badkamer is klaar voor gebruik!

Fris lichtblauw

De dag fris en fruitig beginnen? Kies dan voor lichtblauwe mozaïektegels in je badkamer. Babyblauwe hexagon mozaïek of de turquoise kitkat zijn bijvoorbeeld goede keuzes. Kies daarbij voor witte accenten en jij komt elke dag helemaal tot rust in jouw badkamer met lichtblauwe mozaïektegels!

Bijzonder blauw

Wil jij helemaal uitpakken met blauwe mozaïektegels in je badkamer? Dan is de hexagon mix van matte en glanzende mozaïek wellicht wat voor jou. Wij zijn zelf ook erg fan van de azuurblauwe kitkat mini, die met zijn spikkel een bijzonder effect aan je badkamermuur geeft. Echt iets unieks maken? Kies dan voor een maatwerk patroon van blauwe mozaïektegels!