CARBON SHADES OF GRAY BY HERTMAN OSIRIS

OSIRIS HERTMAN & THE MOSAIC FACTORY

Deze collectie mozaïektegels is ontworpen door Osiris Hertman voor The Mosaic Factory. Na een creatief proces is een uniek resultaat ontstaan. De samensmelting van matte en glanzende grijze en zwarte tinten, verrijkt met een vleugje zilver, creëert een visueel feest dat ruimtes transformeert in een oase van stijl en luxe.

Nu vraag je je mischien af: waar is deze Osiris mozaïek collectie te koop? Mozaiektegelwinkel.nl is blij te kunnen melden, dat de Carbon Shades mozaïektegel collectie van Osiris nu te bestellen is in de webshop.

Onze favoriete Carbon Shade of Gray mozaïektegel is de SEF-OH-MIX-1, een mix van 3 kleuren Kitkat mozaïektegels in mat én glans zwart mozaiek, in een niet herhalend patroon gemengd met een donkergrijze gespikkelde mozaïek .

Het kleurenpalet van de nieuwe Carbon mozaïektegels is zwart in al zijn hoedanigheden: glanzend, mat en met een metallic tintje. De tegels zijn op vier verschillende manieren met elkaar te combineren. Door de tegelmatjes te herhalen of te laten verspringen ontstaat een speels patroon met verschillende lichtinvallen.

Mozaiektegelwinkel.nl heeft deze gloednieuwe mozaïektegel collectie van Osiris nu opgenomen in haar assortiment.