ONTDEK DE MAGIE VAN OVAL FINGERS

Luxe licht groene mozaiektegel voor badkamer en keuken

Welkom bij onze nieuwste mozaïek blogpost, waar we je meenemen op een reis door de betoverende wereld van mozaïektegels. Vandaag willen we het hebben over een ware favoriet binnen onze mozaïekcollectie: de SEO23525 Sevilla Licht Groen Glossy. Deze prachtige mozaïektegel staat bekend om haar unieke kleur en mooie organische vorm en is een ware eyecatcher voor elk project. Of je nu je badkamer wilt transformeren of je keuken een stijlvolle make-over wilt geven, de SEO23525 belooft een uniek en adembenemend eindresultaat.

Mozaïek als een échte eye-catcher in de badkamer

Deze badkamer, ontworpen en gerealiseerd door Veer Interieur, is ingericht met een combinatie van donkergrijze en witte tinten, wat zorgt voor een moderne en abstracte uitstraling. Het geheel wordt verfraaid door de aanwezigheid van gouden bad- en douchekranen, evenals een luxe stortdouche met een gouden afwerking. Daarnaast prijkt er een elegante witte badkuip in deze ruimte.

Wat deze badkamer af maakt, is de betegeling met de SEO23525 mozaïektegels. Deze tegels, gekenmerkt door hun lichtgroene kleur, voegen een levendig en luxe element toe aan de ruimte. De lichtgroene tint zorgt voor een frisse en verfijnde uitstraling, waardoor de badkamer een ware eyecatcher wordt. Deze tegels fungeren als het sieraad van de badkamer, waardoor het geheel een prachtige en unieke ambiance krijgt.

Groene Oval Fingers mozaïek als backsplash in de keuken verwerkt

Deze keuken is voorzien van de SEO23525 mozaïektegel, die dient als spatwand voor de keuken. De combinatie van de gouden kraan en de lichtgroene wand versterkt het visuele effect en creëert een sfeer van elegantie en stijl. Dit draagt bij aan een levendigere uitstraling van de keuken, waardoor deze altijd straalt.

Deze mozaïektegel heeft een afmeting van 23 millimeter in breedte, 98 millimeter in lengte en 6 millimeter in dikte. Bovendien heeft de tegel een voeg van 2 millimeter, die breder uitloopt aan het uiteinde van de tegel door de organische vorm. Deze eigenschap geeft de mozaïektegel een speels karakter en maakt het een trendy alternatief voor de meer statische tegelvormen.

Net zo enthousiast als wij?

Bestel hier de SEO23525 Sevilla Licht Groen Glossy Ovale! Als je vragen hebt, aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar info@mozaiektegelwinkel.nl.

Credits:

Ontwerper/architect: VEER interieur & design B.V.

Fotograaf: Thanee de Haas Photography