MOZAÏEKPROJECT X SUPPER HOTEL

Luxe zwarte mozaiektegels in Hotel

Badkamers met mozaïektegels uit de Kasba-collectie

Mozaïektegel project met de nieuwste Kasba-collectie. We zijn verheugd om mede te delen dat we onlangs een samenwerking zijn aangegaan met het SUPPER Hotel in Amsterdam om badkamers te transformeren met mozaïektegels. Gedurende dit project hebben wij de mozaïektegels geleverd, afkomstig uit de nieuwe Kasba-collectie. De Kasba mozaïek collectie is zeer geschikt voor badkamer en toiletruimtes door de anti-slipwaarde (R10) die de mozaïektegel heeft. Het geselecteerde product betreft de zwarte KAM10925. Hieronder vindt u afbeeldingen van diverse suites die zijn betegeld met de KAM10925.

Zwarte mozaïektegels in de Art Suite

Mozaïektegels van de Kasba-collectie nu te zien in de Art Suite van SUPPER Hotel in Amsterdam. Deze artistiek ingerichte kamer waarvan de badkamer en toiletruimte zijn voorzien van de stijlvolle zwarte mozaïektegel KAM10925. Deze tegel past perfect in dit hospitality interieur design. Het opvallende zwart-witcontrast in de Suite zorgt ervoor dat de KAM10925 een robuuste omgeving creëert, maar toch luxe en elegante uitstraling geeft in zowel de badkamer als het toilet. Ervaar de perfecte combinatie van kunstzinnigheid en functionaliteit in de Art Suite!

Mozaïektegels uit de Kasba-collectie in Bar Rouge

Badkamer voorzien met mozaïektegels uit de Kasba-collectie. Ontdek ook Bar Rouge in het SUPPER Hotel in Amsterdam, waar zowel de badkamer als de toiletruimte zijn voorzien van de elegante zwarte mozaïektegel KAM10925. De rode accenten in de kamer vormen een verfijnde combinatie met de diepe tinten van de mozaïektegel, waardoor er een speciale sfeer ontstaat in de suite. Ervaar de unieke aura gecreëerd door de perfecte samensmelting van de zwarte KAM10925 en de karakteristieke rode elementen in de Bar Rouge Suite.

Kasba-collectie in de Champagne Suite

Inspiratie voor badkamerruimte met mozaïektegels uit de Kasba-collectie. Als je een liefhebber bent van champagne, is de Champagne Suite in SUPPER Hotel in Amsterdam de ideale overnachtingsplek voor jou. De badkamer en toiletruimte in deze suite zijn ook voorzien van de zwarte KAM10925 uit de nieuwe Kasba-collectie. De gele accenten in de kamer en de gouden bar in de slaapkamer vormen een prachtige combinatie met de diepe tinten van de KAM10925. Ervaar de perfecte synergie tussen de zwarte mozaïektegel en de luxueuze details in de Champagne Suite.

Deel je ons enthousiasme? Aarzel dan niet en bestel nu de KAM10925 via onze webshop! Als je op zoek bent naar andere kleuren, bekijk dan gerust de volledige Kasba-collectie hier. Voor eventuele vragen staan we klaar om je te assisteren; stuur een e-mail naar info@mozaiektegelwinkel.nl, waar we je graag verder helpen.

Credits voor het interieurontwerp van dit hotel: JPS.architecten