HOTEL- CHIC INTERIEUR EN METALLIC

Hotel-chic is dé woonstijl van dit moment. Elke dag wakker worden met een gevoel van onvervalste luxe, precies zoals je wakker zou worden in een boetiekhotel. Alhoewel deze stijl meer draait om een bepaald gevoel, mogen een aantal elementen niet ontbreken in een hotel-chic interieur. Denk daarbij aan luxe materialen en kleuren, zoals marmer, velvet en goud. Metallic mozaïek met een gouden of bronzen kleur past daar natuurlijk perfect bij. Lees hieronder meer!

Luxe accenten in hotel-chic interieur

Metallic mozaïek trekt de aandacht! Met deze tegels breng jij daarom heel gemakkelijk luxe accenten aan in jouw hotel-chic interieur. Hoe? Door bijvoorbeeld de binnenkant van een nis of openhaard te bedekken met metallic mozaïek. Nog meer uitpakken? Verwerk metallic mozaïek dan tot op ongeveer de helft van een wand, als een luxe vertaling van klassieke lambrisering.

Trendy hexagon of klassiek vierkant

In onze collectie vind je metallic mozaïek in twee vormen. Vierkant en hexagon, met keuze uit verschillende formaten en finishes. Hexagon oogt trendy en speels, vierkant strak en klassiek. Wat het beste bij jouw hotel-chic interieur past, is volledig afhankelijk van je smaak. Vind je het lastig kiezen? Vraag dan gratis monsters aan.

Hotel-chic met brons of zilver

Wie niet bang is om een echt statement in zijn of haar hotel-chic interieur te maken, kan het beste kiezen voor gouden mozaïek. Liever een iets subtielere kleur? Dan zijn brons en rosé goud de betere opties. We hebben sinds kort ook mat zilveren metallic mozaïek aan de collectie toegevoegd, wat heel goed past bij een hotel-chic interieur met modern tintje.

Metallic mozaïek onderhouden

Je wil jouw hotel-chic interieur met metallic mozaïek natuurlijk zo goed mogelijk onderhouden. We raden je daarom af om de tegels op een plek te verwerken waar ze erg nat worden, zoals de inloopdouche. Daarnaast kun je zuurhoudende schoonmaakmiddelen beter vermijden, omdat zuren de metallic-coating aantasten. Gebruik liever natuurlijke reinigingsproducten, zoals groene zeep.

Inspiratie

Nu je alles hebt gelezen én verschillende voorbeelden van metallic mozaïek in een hotel-chic interieur hebt gezien, is het tijd om een keuze te maken. Hieronder hebben we daarom een aantal moodboards ter inspiratie geplaatst en kun je direct jouw favoriete mozaïek bestellen. Heb je nog vragen over bijvoorbeeld het onderhoud? Neem dan gerust contact met ons op!

Shop direct metallic mozaïek